В цій темі ми раді будемо почути ваші відгуки по роботі технічної підтримки як платної так і безкоштовної! Наперед дякуємо за ваш відгук він дійсно допоможе стати нам кращими!
Давно орендую сервер на 1game і кращої підтримки ще не бачив! Завжди допоможуть з будь-яким питанням. Був здивований, що навіть вночі відповідали. CoolJove ти спиш?? Задоволений на 10 з 10 як працює технічна підтримка.
Доброї ночі,Хотілось би лишити свій відгук,я варюсь в області кс1.6 далеко не первий рік.На різних хостингах був,в кожного є свої плюси та мінуси,сталось так що став клієнтом даного хостингу.на всі відгуки що писались стосовно тех.підтримки що проблеми не вирішуються,БРЕД,можливо у власника руки не з того місця ростуть.Тех.Підтримка на висоті,в мене особлива ситуація, підтримка війшла в положення,без всяких нарікань,допомогла пояснила,різницю в деяких питань обладння,все зрозуміло.Війшли в положення не знаючи людину.вперше спілкувавшись.Всім хейтам скажу від себе для того щоб питання вирішувалось ставте конкретно запитання по суті,якомога більше інформації надайте,щоб вам допомогли розібратись,а не строчіть відразу негативний відгук.Загальному задовільний.Сподіваюсь так буде й надалі. 10/10 Реагують шивдко.Хочу побажати розвитку та успіху...Так тримати!!!
В цій темі ми раді будемо почути ваші відгуки по роботі технічної підтримки як платної так і безкоштовної! Наперед дякуємо за ваш відгук він дійсно допоможе стати нам кращими!
Відповідають швидко , як і надають допомогу, усе влаштовує!
Дякую за допомогу!
Дякую за швидку відповідь та хороше пояснення. Сам б ще довго голову ламав)
Ребята, лучше хостинга чем это - НЕТУ
Лучшей поддержки чем тут - НЕТУ
Все делают быстро и качественно!
РЕКОМЕНДУЮ <3
Дякую Вам!
Технічна підтримка на висоті, не одноразово допомогали з питаннями!
Швидко відповідають та допомогають.
Кращий хостинг!
Підтримка реагує дуже швидко, обладнаня супер!
Всім рекомендую.
CoolJove геніален. Однозначно 10 із 10
Давно орендую сервер на 1game і кращої підтримки ще не бачив!
Завжди допоможуть з будь-яким питанням.
Був здивований, що навіть вночі відповідали. CoolJove ти спиш??
Задоволений на 10 з 10 як працює технічна підтримка.
дякую окремо CoolJove
Дякую за допомогу
Очень помог и все настроил, буквально за час, сервис на высшем уровне.
Доброї ночі,Хотілось би лишити свій відгук,я варюсь в області кс1.6 далеко не первий рік.На різних хостингах був,в кожного є свої плюси та мінуси,сталось так що став клієнтом даного хостингу.на всі відгуки що писались стосовно тех.підтримки що проблеми не вирішуються,БРЕД,можливо у власника руки не з того місця ростуть.Тех.Підтримка на висоті,в мене особлива ситуація, підтримка війшла в положення,без всяких нарікань,допомогла пояснила,різницю в деяких питань обладння,все зрозуміло.Війшли в положення не знаючи людину.вперше спілкувавшись.Всім хейтам скажу від себе для того щоб питання вирішувалось ставте конкретно запитання по суті,якомога більше інформації надайте,щоб вам допомогли розібратись,а не строчіть відразу негативний відгук.Загальному задовільний.Сподіваюсь так буде й надалі. 10/10 Реагують шивдко.Хочу побажати розвитку та успіху...Так тримати!!!
Швидкий відгук, клиєнтоорінтовність на вищому рівні
Допомогли при замовлені серверу, швидко відповідають. Рекомендую!