Mar ’24 01

Оновлення 01.03.2024

Оновлення 01.03.2024

1. Було замінено метод підтвердження контактів з телефону на телеграм. (Сповіщення тепер за замовчуванням - якщо у вас підвязаний телеграм будуть приходити в нашого бота (https://t.me/onegameua_bot)).
2. Радий вам презентувати наш перший плагін VIP системи від 1GAME:
Це аналог всім відомого VIP RBS але з покращеними можливостями та підтримкою зомбі моду. Він є та буде безкоштовний для наших клієнтів, його ви можете будете встановити в автоматичному порядку з нашої панелі керування (Вкладка Плагіни). Важливо пам'ятати те що він не буде працювати поки ви не звернетесь в технічну підтримку (https://1game.com.ua/ticket/create), де вам нададуть інструкцію по запуску системи.
3.  Відкрили доступ для замовлення довгоочікуваної гри Counter-Strike 2. Вона вже доступна для замовлення на сторінці "Послуги". (https://1game.com.ua/counter-strike-2)
4. Додали гру San Andreas Multiplayer (скорочено: SA-MP). Вона від сьогодні в продажі! Детальніше на сторінці "Послуги". (https://1game.com.ua/san-andreas-multiplayer)
5. Написані нові правила для захисту від DDoS-атак.

Вітаємо всіх наших клієнтів з першим днем весни та даруємо Промокод SPRING2024 на знижку при покупці серверу в 15% (Промокод дійсний 1 тиждень). Дякуємо вам що ви з нами, страємося радувати вас ще більш новими можливостями!


0 343
Коментарів немає


Тільки зареєстровані користувачі можуть залишати коментарі

Наверх