Вітаю. Я шукаю спонсорів, хто хоче підтримати мої творчі здібності і заодно прорекламувати свої ігрові проєкти серверів.
Я створюю модпак для Counter-Strike 1.6 на тему Дикого Заходу і шукаю спонсорів, хто бажає підтримати створення цього модпаку. Це будуть не класичні перестрілки як в Counter-Strike, а щось інше у стилі Дикого Заходу зі старомодною зброєю: револьвери, дробовики, вінчестери, гвинтівки.
Розглядаю спонсорство від 1000 гривень за місяць до 2000 гривень за місяць.
Золото. Привілеї спонсора від 1000 гривень: - Розміщення реклами вашого серверу на сторінці з описом моду.
Платина. Привілеї спонсора від 1500 гривень: - Розміщення реклами вашого серверу на сторінці з описом моду. - Можливість внести пріоритетні пропозиції щодо напрямку розробки і створення модпаку.
Діамант. Привілеї спонсора від 2000 гривень: - Розміщення реклами вашого серверу на сторінці з описом моду. - Можливість внести пріоритетні пропозиції щодо напрямку розробки і створення модпаку. - Включення реклами вашого серверу у файлах з модом.
Для зв'язку зі мною використовуйте електронну пошту, що вказана на сайті: https://uadd.me/LEO_BH
Надіюся знайти двох спонсорів і опублікувати цей мод безкоштовно для всіх бажаючих.
Але якщо я не знайду жодного спонсора, то я зміню свою стратегію розповсюдження модів і я тоді вже не буду ділитися цим модом безкоштовно.
Закрити
Подяки:
9067
Увійдіть або зареєструйтесь для спілкування на форумі
Вітаю. Я шукаю спонсорів, хто хоче підтримати мої творчі здібності і заодно прорекламувати свої ігрові проєкти серверів.
Я створюю модпак для Counter-Strike 1.6 на тему Дикого Заходу і шукаю спонсорів, хто бажає підтримати створення цього модпаку. Це будуть не класичні перестрілки як в Counter-Strike, а щось інше у стилі Дикого Заходу зі старомодною зброєю: револьвери, дробовики, вінчестери, гвинтівки.
Розглядаю спонсорство від 1000 гривень за місяць до 2000 гривень за місяць.
Золото. Привілеї спонсора від 1000 гривень:
- Розміщення реклами вашого серверу на сторінці з описом моду.
Платина. Привілеї спонсора від 1500 гривень:
- Можливість внести пріоритетні пропозиції щодо напрямку розробки і створення модпаку.
Діамант. Привілеї спонсора від 2000 гривень:
- Можливість внести пріоритетні пропозиції щодо напрямку розробки і створення модпаку.
- Включення реклами вашого серверу у файлах з модом.
Для зв'язку зі мною використовуйте електронну пошту, що вказана на сайті: https://uadd.me/LEO_BH
Надіюся знайти двох спонсорів і опублікувати цей мод безкоштовно для всіх бажаючих.
Але якщо я не знайду жодного спонсора, то я зміню свою стратегію розповсюдження модів і я тоді вже не буду ділитися цим модом безкоштовно.