Дата: 2026-01-21, 22:12:42
Плагін набір скінів кс 1.6 1 відповідей
  • Група: Клієнти
2026-01-21, 22:12:42

Продам новий набір високо деталізованих скінів зброї для вашого сервера кс 1.6 там є скіни для Counter-Strike 1.6 

Я продаю amxmodx плагін для ігрового сервера кс 1.6 ну там плагін я зробив сам тож гарантую що мій плагін буде працювати. Багато хто знає що я пишу плагіни ще з 2012 року. Всі мої плагіни робочі. Мій нік як автора плагінів:  Leo_[BH]  тож подивіться свій список плагінів, авторів, версій. Напишіть в консоль сервера amxx list може декілька моїх плагінів вже встановлені на вашому сервері. 

Також є приємна знижка для тих хто тримає сервер на хостингу 1GAME пропоную знижку 20% на цей плагін тож купуйте зі знижкою промокод GAM6012PN 

Читайте деталі нижче:

Умови: купуєте плагин для одного сервера і отримуєте один плагін. Ніяких переносів плагіна між серверами не дозволено. Після оплати отримуєте файл .amxx який зможете використовувати. Товар поверненню не підлягає. Айпі для теста саме цього плагіна не надаю. Для деяких моїх інших плагінів я надаю айпі для теста і про це можете уточнити особисто. Але цей плагін високодеталізованих скінів має цінність та унікальність. Ціну напишу особисто, коли буду певен, що ваш сервер розміщено саме на цьому хостингу в Україні, щоб врахувати знижку. Щоб замовити цей плагін, то перейдіть за посиланням нижче і заповніть форму. Я зв’яжуся з вами пізніше, коли зможу продати плагін, ну це може там через декілька днів. Ок, ось ця форма, переходьте за посиланням і замовляйте: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_qWZVDK7jNVMZKDvvHDAhXFOiauGOe73p2RVespCCs5jnyg/viewform?usp=publish-editor

Увійдіть або зареєструйтесь для спілкування на форумі

Вгору