Оголошення. Послуга для вашого ігрового сервера Counter-Strike 1.6. Програвання музики гравцям при вході на сервер. Послуга включає в себе встановлення плагіна та його налаштування відповідно до ваших потреб.
Програвання музики на сервері Counter-Strike
Програвання музики на сервері Counter-Strike 1.6 для гравців – це чудове рішення для покращення атмосфери гри та надання гравцям музичного привітання відразу після входу на ваш ігровий сервер. Ви можете поставити будь-який звук або музику, яка буде асоціюватися у гравців зі своїм улюбленим сервером!
Я пропоную:
Встановлення на сервер плагіна для програвання музики.
Програвання одного єдиного музичного треку, налаштованого конфігурацією.
Адаптація та декодування аудіофайлів та налаштування їх для програвання, враховуючи особливості ігрового рушія GoldSrc.
Підтримка безпомилкового відтворення музики, яка не заважає ігровому процесу.
Встановлення плагіна без порушення роботи сервера та без впливу на продуктивність.
Переваги:
Програвання кожному гравцю єдиного музичного треку, що стане візитівкою вашого серверу.
Плагін закодовано так, щоб музика відтворювалася кожному гравцю окремо у навушниках після входу на сервер, що не заважає іншим гравцям.
Легке налаштування і керування. За необхідності, можна буде змінити мелодію у майбутньому самостійно без необхідності редагування плагіну. Або ж, якщо не хочете з цим морочитися, то можете замовити зміну мелодії зі знижкою.
Підтримка різних форматів музичних файлів (mp3 або wav).
Оперативне та професійне виконання робіт.
Чому саме я?
Досвід у налаштуванні ігрових серверів більше 10 років.
Професійний підхід до кожного клієнта.
Швидкість виконання робіт.
Звертайтесь
Звертайтесь, і я допоможу зробити ваш сервер ще цікавішим та привітнішим!
Ціна
Вартість послуги уточнюйте особисто.
Як замовити послугу?
Відправте мені у приватні повідомлення аудіофайл, який хочете використати для привітання гравців на своєму ігровому сервері Counter-Strike.
Можете обрати цю пісню або будь-яку іншу на ваш смак!
Технічні деталі
Плагін для відтворення музики я розробив самотужки з нуля, тож я можу гарантувати, що там все працює як належне. Окрім самого плагіна, у послугу входить налаштування плагіна на одну мелодію. Ви можете мені просто відправити аудіофайл mp3 і я його конвертую у потрібний формат, щоб музика грала прямо у Counter-Strike, як на відео вище.
Я готовий попрацювати з вашими аудіофайлами, щоб вони звучали у грі правильно і провести оптимізацію, щоб файли займали менше пам'яті. Тож я вже врахував багато нюансів і пропоную послугу, де все включено.
Якщо готові замовити послугу чи маєте якісь запитання, то напишіть мені.
Оголошення
Оголошення. Послуга для вашого ігрового сервера Counter-Strike 1.6. Програвання музики гравцям при вході на сервер. Послуга включає в себе встановлення плагіна та його налаштування відповідно до ваших потреб.
Програвання музики на сервері Counter-Strike
Програвання музики на сервері Counter-Strike 1.6 для гравців – це чудове рішення для покращення атмосфери гри та надання гравцям музичного привітання відразу після входу на ваш ігровий сервер. Ви можете поставити будь-який звук або музику, яка буде асоціюватися у гравців зі своїм улюбленим сервером!
Я пропоную:
Переваги:
Чому саме я?
Звертайтесь
Звертайтесь, і я допоможу зробити ваш сервер ще цікавішим та привітнішим!
Ціна
Вартість послуги уточнюйте особисто.
Як замовити послугу?
Відправте мені у приватні повідомлення аудіофайл, який хочете використати для привітання гравців на своєму ігровому сервері Counter-Strike.
Контакти
Не гайте часу! Зробіть гру більш захоплюючою, а сервер привітнішим разом з моїм чудовим плагіном та вашою музикою!
Бонусне відео
В якості бонусу я записав відео і опублікував на YouTube, де показано приклад роботи налаштованого плагіна з піснею!
https://www.youtube.com/watch?v=l7sl0BGm7-0
Можете обрати цю пісню або будь-яку іншу на ваш смак!
Технічні деталі
Плагін для відтворення музики я розробив самотужки з нуля, тож я можу гарантувати, що там все працює як належне. Окрім самого плагіна, у послугу входить налаштування плагіна на одну мелодію. Ви можете мені просто відправити аудіофайл mp3 і я його конвертую у потрібний формат, щоб музика грала прямо у Counter-Strike, як на відео вище.
Я готовий попрацювати з вашими аудіофайлами, щоб вони звучали у грі правильно і провести оптимізацію, щоб файли займали менше пам'яті. Тож я вже врахував багато нюансів і пропоную послугу, де все включено.
Якщо готові замовити послугу чи маєте якісь запитання, то напишіть мені.
Моя сторінка: https://uadd.me/leo_bh