Дата: 2025-03-25, 19:00:55
Ніндзя проти Спецназу - ідея для CS 1.6 1 відповідей
  • Група: Клієнти
2025-03-25, 19:00:55

Привіт всім, я тут трішки пофантазував і придумав новий ігровий режим для Counter-Strike, який можна було б реалізувати як глобальну ігрову модифікацію, котра змінює ігрові правила. Сьогодні я хочу поділитися власними ідеями і почути ваші відгуки, чи подобається вам це.

Ніндзя проти Спецназу 

Назвав я ідею в цілому "Ніндзя проти Спецназу". 

Ніндзя 

Ніндзя — це шпигуни, диверсанти, вбиці. У сучасності ніндзя асоціюється з темним костюмом і гострим тонким японським мечем катаною, а також японськими видами бойового мистецтва рукопашного бою і ще купою холодної зброї та шпигунських хитрощів. 

Спецназ 

Спецназ або сили спеціальних операцій — це поліцейські або військові, які виконують завдання особливого призначення, як то порятунок заручників, запобігання терористичним атакам та виконання інших складних бойових завдань. Спецназ має сучасне вогнепальне озброєння та готується до виконання завдання у надзвичайно екстремальних умовах із застосуванням спеціальної тактики і засобів. Коротше, це контр-террористи, ви ж граєте в контр-страйк і звісно що знаєте, хто це такі. Хоча завжди можна розширити свій світогляд і почитати в інтернеті більше про реальні операції спецназу, щоб зрозуміти, що вони не тільки вбивають террористів та знешкоджують бомби, а роблять ще багато чого. 

Дві команди: 

Тож давайте візьмемо ці дві команди, які зійдуться у смертельному командному бою, по класиці контри, але з цікавими відмінностями від класичного ігрового режиму Counter-Strike. 

Сюжет: 

Наприклад, ось, придумаємо один варіант розвитку подій, як може розпочинатися гра:

Спецназ знайшов базу Ніндзя і вирішує штурмувати вночі. Ніндзя, хоч і не мають вогнепальної зброї, але вони чудово вміють переховуватися та наносити смертоності удари холодною зброєю. До того ж, на базі Ніндзя є купа пасток, які стали справжньою несподіванкою для Спецназу. Хто переможе у цій запеклій боротьбі? 

Ведення бою: 

Тепер детальніше опишу зброю і методи ведення бою. 

Зброя і тактика Ніндзя: 

• - Холодна зброя, така як кинжали, мечі, катана, кусарігама. 
  • - Зброя, яку можна кидати і поранити ворогів, як ножі і сюрікени. 
  • - Пастки, капкани і макібіші.
  • - Несмертельні гранати, отруйні димові газові гранати, що викликають параліч, запаморечення та пошкоджують нервову систему ворога, спричиняючи складнощі у веденню прицільного вогню, а у м'язах ніг виникає слабкість і швидкість руху понижується. 
  • - Тактика кровотечі. Ніндзя наносять удар і швидко втікають, залишаючи ворогів стікати кров'ю. Кровотеча поступово знижує рівень здоров'я і може призвести до смерті. Для запобігання смерті використовуйте бинти і аптечки для лікування ран. 
  • - Тактика засліплення. Ніндзя використовують спеціально підготовлені суміші або підручні засоби, щоб засліпити своїх ворогів. Це дозволяє нанести додатковий удар або втекти і сховатися від скупчення ворогів у небезпечний момент. 
  • - Тактика заманювання ворогів до пасток. Ніндзя можуть взагалі не входити у відкритий бій, а просто розставляти пастки та споглядати з тіней. 

Зброя і тактика Спецназу: 

• - Вогнепальна зброя: штурмові гвинтівки, автомати, пістолети, дробовики. 
  • - Зброя для викурювання: осколкові гранати, коктейлі молотова. 
  • - Гаджети: міношукач, датчик руху, тепловізор, детектор серцебиття. 
  • - Гранатомет і вогнемет для особливо гарячих ситуацій. 
  • - Тактика регенерації. Відновлення здоров'я та лікування. У команді є медик, який допоможе полікувати поранених, дасть протиотруту і так далі. Якщо, звісно що, медика не вб'ють раніше. 
  • - Тактика бронештурму. Підрозділ спецназу може використовувати посилену броню і штурмувати позиції ворога, прикривати один одного. Але треба бути обережним, щоб не потрапити у засідку ворога. 
  • - Тактика сканування. Спецназ може проводити сканування місцевості і знаходити місцерозташування ворогів. Але ця тактика ефективна лише тоді, коли вороги і перебувають в одному місці доволі довго, тобто не рухаються і не змінюють свою позицію. 

Напишіть, чи вам подобається?

На цьому все. Ну як, вам подобається такий мод для Counter-Strike?

Пишіть у цій темі свої думки і пропозиції. Давайте разом все обговоримо.

Увійдіть або зареєструйтесь для спілкування на форумі

Вгору