Що за хня? Взяв тест. Нічгого не працює. Якась стара фігня пропонується, на якій навіть в Африці вже не грають. Встановив 0.3.7 та за замовчуванням Grand Larceny, та й той вирубляється після двох хвилин. От у мене питання: якщо такий тест, то як я буду кота в мішку брати? Може ніхто ні в чому не винен, але у мене тест повністю провалився. А попереду 2 дні (так три чи два?). Що робити? Пішов я спати....................
AleksW (2015-12-08, 11:39:17)
Що за хня? Взяв тест. Нічгого не працює. Якась стара фігня пропонується, на якій навіть в Африці вже не грають. Встановив 0.3.7 та за замовчуванням Grand Larceny, та й той вирубляється після двох хвилин. От у мене питання: якщо такий тест, то як я буду кота в мішку брати?<br/>Може ніхто ні в чому не винен, але у мене тест повністю провалився. А попереду 2 дні (так три чи два?). Що робити? Пішов я спати....................
Согласен, тест паскудный. у меня тоже с этим проблема была, сборка тяжелая (minecraft) а для теста только их ядро можно. Взял на риск- не жалею.
Закрити
Подяки:
56775678575559896000
Увійдіть або зареєструйтесь для спілкування на форумі
Може ніхто ні в чому не винен, але у мене тест повністю провалився. А попереду 2 дні (так три чи два?). Що робити? Пішов я спати....................
Согласен, тест паскудный. у меня тоже с этим проблема была, сборка тяжелая (minecraft) а для теста только их ядро можно. Взял на риск- не жалею.